torsdag 14 mars 2013

Badrumsmöbler

Slutbeställningen är fortfarande hos Trivselhus på granskning, men igår fick vi i vilket fall ett livstecken på att det händer saker. Vår säljare på Trivselhus hörde av sig och berättade att de badrumsmöbler vi bestämt oss för till stora badrummet på bottenvåningen nu hade utgått ur tillverkarens sortiment.

Badrumsmöblerna levereras från Miller. Vi hade från början tänkt oss deras serie Plaza i svart; 70 cm bred handfatsskåp samt ett högskåp.


  


Nu blir det istället från serien New York, i svartbets (tyvärr har inte Miller bilder på New York i svart bets på hemsidan). Här finns dock inte handfatskommoden i 70 cm, utan det blir 80 cm istället. 

På övervåningen har vi valt kommod från serien Nova, här kommer färgen vara vit.

3 kommentarer:

  1. Vi valde Nova till alla våra tre badrum och om ni kan ändra till annat än vitt så är vårt tips att göra det... Den ser inte så rolig ut. Vi tog en kommod i svart, en i vitt och en i ek. Den i ek är kanonsnygg, den i svart ser OK ut men den i vitt gillade vi inte alls. Dels för att den vita färgen skär sig med själva handfatet och dels för att eken inte alls träder fram i det vita...

    Några bilder finns här:
    http://nummeriv.blogspot.se/search/label/Badrum

    Lycka till med bygget!

    SvaraRadera
  2. Bra namn på serien där, Nova :)

    SvaraRadera