tisdag 12 november 2013

Förbesiktning

Måndag morgon var det förbesiktning i huset, en och en halv vecka innan slutbesiktning. Alla var samlade; Trivselhus representant, snickare, målare, rörmokare, elektriker och så besiktningsmannen. Han gick igenom allt väldigt noggrant både inomhus och utomhus. Dessutom var han in och tittade bakom alla inspektionsluckor och även upp på vindarna, både ovanpå huset och ovanpå garaget.

Det var lite småkommentarer här och där, mestadels repor och hack i målade ytor på grund av att någon slagit i under senare arbeten. Det var bara grovstädat innan så på vissa ställen var det lite svårt att se vad som var till exempel limrester och vad som var faktiska skador, men på det hela taget var allt bra och inga stora avvikelser upptäcktes. 

11 november; Köket är färdigt och alla vitvaror på plats.

11 november; Förutom ostädat i lådor och skåp så anmärktes det på ett par lister som var lite fult sågade. Målaren skulle fixa till dem direkt.

11 november; Utrymmet för vår vinkyl var perfekt tilltaget. Den fula klisterettiketten på framsidan på skåpet ska bort så fort som möjligt.... 

11 november; Matplatsen. Ska bli spännande att se hur vårt matbord passar in här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar