tisdag 20 maj 2014

Sista rycket med trallen

Vi beställde den grå komposittrallen redan i höstas då leverantören hade bra pris på den. När vi väl började på att lägga den så insåg vi rätt snart att den inte skulle räcka, eftersom vi utökat altanen något, samt att det blev mer spill än vad vi räknat med.

Daniel räknade ut hur mycket mer vi behövde och ringde för att beställa. Det visade sig då att de bytt underleverantör av komposittrall, och den grå vi beställt i höstas fanns nu inte längre i sortimentet. Efter lite funderande så bestämde vi oss för att välja svart trall i den delen som ska glasas in. Då det kommer bli ett eget rum så tycker vi det kan bli snyggt med ett annorlunda golv där.

17 maj: Solen strålar från klarblå himmel och det är en perfekt dag att jobba utomhus. Om man har smörjt ryggen med solkräm. Vilket vi missade. Ju längre in i hörnet vi kom desto varmare blev både vi och plankorna.

17 maj: Skillnaden mellan den grå och den svarta trallen. Den svarta är räfflad på andra sidan men vi valde den släta för att inte blanda mönstren samt att jag tror det är mer lättstädat.

18 maj: Golvet är nu tvättat med diskmedel och de gamla utemöblerna har också fått sig en omgång. Äntligen är all trall på plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar